Настоящи

Стартираме с нов проект Жилищен комплекс “Форест Хилс 2”. Мечтан дом. Ние вярвме, че мечтите се сбъдват.

Стартираме с нов проект Жилищен комплекс “Форест Хилс 2”. Мечтан дом. Ние вярвме, че мечтите се сбъдват. Сбъдваме още една мечта. Да ни е усшепна първа копка на този унилален проект - модерен и сгушен в гората.

Проектът Вила Монтевино

Освен качествени вина, които се отглеждат в лозето, проектът ще предлага на гостите си възможност за дегустация на вина, възможност за почивка в Хотела в съседство, спа процедури и други развлечения, като разходка в китна градина в японски стил с красиви езера и алеи. В близост са градовете Кочериново, Благоевград, който е на 90 км от София. В близост е и пътя за ставропигиалния Рилски манастир.

Поредна и последна копка на Комплекс Оазис Резиденс

С радост искаме да Ви съобщим, че дойде ред да направим поредна и последна копка на Комплекс Оазис Резиденс

Жилищен Комплекс “Jade 2”

Комплексът е от затворен тип, с обособена зона за отдих и зелени площи, като достъпът до вътрешния двор е контролиран и ограничен. Осигурен е Пешеходен подход посредством алея от юг и от север.

Жилищен Комплекс “Арте Люлин”

Предстои да се случи - Арте Люлин.  Привклекателно нали?

Жилищен Комплекс “Форест Хилс”

Изолирани от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество в само 14 къщи, обитавани от семейства, които споделят сходен стил на живот.

Жилищен Комплекс Оазис Резиденс София

Oasis Residence Sofia е селище от затворен тип за хора с вкус и модерно мислене, които искат да съчетаят удобствата на големия град с предимството да живееш по-близо до природата, водени от идеята за един по-зелен начин на живот.