Реализирани обекти

Жилищна сграда “Бояна Тераса”

Бояна Тераса – е изградена от луксозни просторни апартаменти, всеки от които е със свои собствени уединени дворове и впечатляващи гледки към града и планина Витоша. Комплек

Жилищен Комплекс “Форест парк”

Изолирани от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество недостъпно за външен поглед. Когато казваме подбрано, имаме предвид само 11 къщи, обитавани от семейства, които ценят ведрите взаимоотношения, личното пространство и споделят сходен стил на живот.

Жилищен Комплекс “Свети Георги Победеоносец”

Свети Георги Победеоносец е жилищен комплекс от затворен тип, състоящ от 18 едно и дву-фамилни къщи изграден в един от най-перспективните и екологично чисти райони на столицата – този на Камбаните.

Жилищна сграда ул. “Одрин”

Проектът е особено взискателен и по отношение доброто разпределение на жилищната площ, като са предвидени едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, офисни площи, паркоместа в подземното и партерното ниво на сградата с топла връзка към горните етажи.

Жилищен Комплекс Оазис Резиденс София

Oasis Residence Sofia е селище от затворен тип за хора с вкус и модерно мислене, които искат да съчетаят удобствата на големия град с предимството да живееш по-близо до природата, водени от идеята за един по-зелен начин на живот.

Къщата под БОРА

Обект: Еднофамилна жилищна сграда Местоположение: град София, м. Детски град, р-н Панчарево, с РЗП 750 м² Възложител: Физически лица

Жилищен комплекс Резиденшъл парк

Обект: Комплекс от шест многофамилни, деветнадесет еднофамилни сгради и прилежащата им площадкова инфраструктура

Къщата на хълма

Еднофамилна Жилищна сграда, в.з Беликата, рaйон Панчарево. Една уютна къща сглушена в красотата и спокойствоето на природата.