Строителна компания Вектро ЕООД

Фирма “Вектро” ЕООД е специализирана в областта на строителството и архитектурата на жилищни сгради, комплекси, промишлени и обществени сгради.
 „Вектро” ЕООД е регистрирано дружество по Търговския закон през 2012г. с управител Николай Иванов Паунов с дейност управление на недвижими имоти и проекти, комплексна проучвателна, проектантска, инженерингова и консултантска дейност в областта на строителството. В процеса на строителството се осъществява ефективно техническо ръководство на обектите, качествен контрол над извършените работи съгласно действащата нормативна уредба, изготвя се нужната екзекутивна документация, спазвайки предварително договорените срокове и цени.

Архитектура

Архитектура на жилищни сгради и комплекси, промишлени и обществени сгради

Строителство

Фирмата предлага на своите клиенти професионално изпълнение

Интериор

Фирмата се занимава включително и с дизайн и интериорни решения

Нашия екип

„Вектро” ЕООД има добре изградена управленска структура и разполага с обучен инженеро-технически персонал, който се състои от висококвалифицирани проектови ръководители, инвеститорски контрол на обекта, геодезист, специалист Координатор по безопасност и здраве съгласно наредбите по ЗБУТ.

Имаш въпроси?

Свържете се с нас за да получите изчерпателна информация за услугите, които предлагаме. Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси.