Жилищен Комплекс “Арте Люлин”


За фасадите на комплекса са предвидени окачени елементи, минерална мазилка в 3 цвята, както и облицовка от камък и метални парапети. Външните стени са проектирани с тухлена зидария 25 см. с 10 см. топлоизолация от външната страна.

Достъпът до двете входни предверия на сградата ще става от вътрешния двор без стъпала. Асансьорите са предвидени за инвалиден достъп и ще обслужва всички етажи, включително и сутерена.

Свободната площ на имота е озеленена с ниска дървестна растителност, храсти и затревяване. Предвидена е висока дървесна растителност към уличната регулационна линия.

В основната си част сградата се развива на партер, седем надземни етажа и един терасовиден. Жилищната част  разполага с 54 бр. апартаменти и 15 бр. ателиета На партерният етаж са разположени четири магазина и седем гаража.
Проектът  „Arte Lyulin“ е с модерна архитектура, която се намира се в ж.к. Люлин 2, бул. „Добринова скала“ в близост до кръстовището на бул. „Царица Йоанна“с бърз достъп към Околовръстен път и в непосредствена близост до бъдеща метростанция.

Изкушаващо нали?

Прочетете повече…

Виж още проекти:

Контакти

Свържете се с нас за да получите изчерпателна информация за услугите, които предлагаме. Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси.