Проекти

Форест Хилс 2

Стартираме с нов проект Жилищен комплекс “Форест Хилс 2”. Мечтан дом. Ние вярвме, че мечтите се сбъдват.

Стартираме с нов проект Жилищен комплекс “Форест Хилс 2”. Мечтан дом. Ние вярвме, че мечтите се сбъдват.
Сбъдваме още една мечта. Да ни е усшепна първа копка на този унилален проект – модерен и сгушен в гората.

Стартираме с нов проект Жилищен комплекс “Форест Хилс 2”. Мечтан дом. Ние вярвме, че мечтите се сбъдват. Read More »

Проектът Вила Монтевино

Освен качествени вина, които се отглеждат в лозето, проектът ще предлага на гостите си възможност за дегустация на вина, възможност за почивка в Хотела в съседство, спа процедури и други развлечения, като разходка в китна градина в японски стил с красиви езера и алеи. В близост са градовете Кочериново, Благоевград, който е на 90 км от София. В близост е и пътя за ставропигиалния Рилски манастир.

Проектът Вила Монтевино Read More »

Jade

Жилищен Комплекс “Jade 2”

Комплексът е от затворен тип, с обособена зона за отдих и зелени площи, като достъпът до вътрешния двор е контролиран и ограничен. Осигурен е Пешеходен подход посредством алея от юг и от север.

Жилищен Комплекс “Jade 2” Read More »

Винарска изба Монтевино

  Искаме Да ви представим един нови и иновативен проект. Предстои ни да осъществим една заподила се мечта. Мечта, която ще направим реалност. Проектът ще се развива и през следващите години, за да довършим концепцията на Шато сред лозята разположени в подножието на планината и Рилския манастир.    

Винарска изба Монтевино Read More »

Жилищен Комплекс “Форест Хилс”

Изолирани от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество в само 14 къщи, обитавани от семейства, които споделят сходен стил на живот.

Жилищен Комплекс “Форест Хилс” Read More »

Жилищна сграда “Бояна Тераса”

Бояна Тераса – е изградена от луксозни просторни апартаменти, всеки от които е със свои собствени уединени дворове и впечатляващи гледки към града и планина Витоша. Комплек

Жилищна сграда “Бояна Тераса” Read More »

Жилищен Комплекс “Форест парк”

Изолирани от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество недостъпно за външен поглед. Когато казваме подбрано, имаме предвид само 11 къщи, обитавани от семейства, които ценят ведрите взаимоотношения, личното пространство и споделят сходен стил на живот.

Жилищен Комплекс “Форест парк” Read More »

Жилищен Комплекс “Свети Георги Победеоносец”

Свети Георги Победеоносец е жилищен комплекс от затворен тип, състоящ от 18 едно и дву-фамилни къщи изграден в един от най-перспективните и екологично чисти райони на столицата – този на Камбаните.

Жилищен Комплекс “Свети Георги Победеоносец” Read More »